Полезно

Обзавеждане за кафене – европейско качество, родно производство

obzavejdane-za-kafene„Изберете българското” на някои може да се струва излишно патетичен слоуган, но в „Еврика” ще ви докажат, че патриотизмът е най-добрият избор, ако търсете идеалната комбинация от качество, визия и приемливи цени.

 

Мебелната фабрика съществува от почти двадесет години, но за това време се наложи не само на родния пазар, но успешно конкурира реномираните мебелни къщи в Европа. 90% от продукцията й се продава в чужбина, където клиентите се впечатляват от безупречната изработка и атрактивния външен вид на изделията й.

В каталога на предприятието ще намерите изключително разнообразие от мебели не само за дома, но и за офиса, както и обзавеждане за кафене (http://www.evrika.bg/obzavezhdane-za-zavedeniya ) , ресторант или хотел. Ценителите на луксозните решения от масив винаги препоръчват „Еврика”, защото предприятието има идеалната комбинация за ценителите както на класиката, така и на модерното в интериора.

Фирмата предлага на клиентите си най-доброто от традициите на българското мебелно производство през годините, но и дизайни, вдъхновени от последните тенденции във вътрешния дизайн.

Ако търсите обзавеждане за кафене, което да издържи на изпитанието на времето и използването, да впечатлява с уникална визия и едновременно с това да внушава уют и топлина, точният избор е моделите от масив на „Еврика”.

Предприятието ще ви изработи по поръчка великолепни маси и столове в еднакъв стил, което ще ви спести не само ценното време, но и със сигурност излишни разходи. Вместо това може да инвестирате в качество, а освен това лично да изберете дамаски, материали и цветове – всичко в максимално добро качество и по всички еко стандарти.

Независимо дали планирате кафене в просторно помещение с големи прозорци и много светлина или кокетно „бутиково” заведение, в „Еврика” ще се съобразят със специфичните изисквания на пространството и ще изработят мебелите по размери, които сами им зададете. За тях е важно преди всичко да предоставят перфектния продукт от бук, череша, дъб, орех, който години наред ще представя предприятието пред клиентите ви.

Можете да разчитате на сътрудничеството им и след като доставят обзавеждането з кафене. Експертите на фабриката гарантират за изработката си, но се съобразяват, че потока от хора, които има заведението, предполага и следгаранционна поддръжка. Ако се нуждаете от претапициране на меката мебел, освежаване на гладките повърхности и дори – поправка на дървените части, не се доверявайте на неизпитани майстори. Знаете кой ще ви помогне да върнете блясъка на скъпия ви интериор.

Фабрика „Еврика” е изключително лоялен партньор за клиентите си. Тези, които планират да поръчат обзавеждане за кафенета и се нуждаят от количества столове и маси, могат да са спокойни за бюджета си. Наред с безукорната изработка, предлагат конкурентни цени и солидна отстъпка.

Фабрика за мебели Еврика
Габрово 5300
Ул. Христо Ботев 16
066-80-67-66
www.evrika.bg

 

 

Подобни публикации

3 ключови въпроса за зимната форма на автомобила

king content

Лоша поличба ли е да се подарява часовник?

king content

Какво представляват кредитните карти

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .