Полезно

Надстройки за гардероб – удобно и практично

Мои приятели правиха основен ремонт в жилището си и се оказа, че могат да добавят към вече наличните гардероби допълнителни секции и надстройки. За целта се разровиха из интернет и намериха редица предложения за надстройки за гардероб в каталозите на онлайн магазините. В това време се сетиха, че може всичко, от което се нуждаят да си го поръчат в мебелно предприятие. Предимството беше в това, че размерите ще са точно това, от което се нуждаят.

Фирмата производител ги уври, че надстройките за гардероб ще бъдат качествено изработени, с високи технически характеристики. За поръчката дойде на място представител на фирмата за да се вземат точните размери и да се уточнят начините за добавянето им към гардероба. Моят приятел имаше идея как иска да изглеждат тези допълнителни елементи, а цветовата гама се определя от наличните вече гардероби. Всъщност майстора, който трябваше да вземе размерите, предложи за някоя от стаите да се добави секция, което ще увеличи значително площта за съхраняване на дрехите.

Надстройките за гардероб можеха да са с по-голяма височина, защото стаите са с много високи тавани (това, което е характерно за старите кооперации). Това позволява в тях да се съхраняват неща, които се ползват по сезони, защото за достигането име необходимо ползване на стълба.

За гардеробите е характерно бързо износване на системата за отваряне – често пантите на вратите се разбиват и се налага смяната им. Това не е толкова трудно, защото винаги са на разположение майсторите. Плъзгащите врати на гардеробите са по-добро решение – могат лесно да се ползват и не заемат излишна площ – не се налага допълнително място за отварянето им. За практично ползване допринасят надстройките за гардероб, защото има възможност всичко да бъде подредено по определен начин.

След определен срок поръчката на моя приятел беше изпълнена. Майстор от фирмата се справи с монтирането на надстройките за гардероба. Всичко стана не само практично, но и много красиво.
Ако не ви се занимава с поръчки, то каталозите на онлайн магазините предлагат достатъчно голямо разнообразие от допълнителни надстройки и секции за гардероби. Предложенията са различни както по форма и цвят, така и по материала, от който са изработени.

Подобни публикации

Как да избираме дамски луксозни часовници

desito

5 удивителни урока, които можете да научите от вашето дете

admin

Когато си купиш нова тузарска кола :)

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .