Анализ Бизнес Финанси

Кредит без лихва – реалност или просто поредната илюзия

Всички сме чували рекламите по телевизия, които предлагат кредити без лихва. Изпълваме се с надежда, че най-сетне има изгоден кредит и ще получим най-добро, но всъщност се оказва поредната измама.

Омръзнало ви е да се надявате на нещо по-добро. Отказалите сте се да търсите по-ниска лихва, защото не вярвате, че ще намерите такава. Забравете за разочарованието и губенето на време. За щастие извън всички тези реклами и лъжи, кредитът без лихва съществува. Това е един от най-ползваните и удобни кредити от всички. Нека разгледаме основните неща за кредита без лихва.

Какво представлява кредит без лихва?

Кредитът без лихва е малък кредит, който се отпуска в кратък срок за връщане. Той е наричан още и кредит до заплата поради неговите предназначения.

Кредитът без лихва е на стойност от 100 до 1000 лв. Сравнително малка сума, която е идеален доход, когато се нуждаем спешно от пари. Срокът за връщане е също толкова кратък – в рамките на 1 или 2 месеца. Можете да научите повече или да кандидатствате в сайта на ZAEMKO.COM

Вероятно на някои ще им се стори, че този кредит всъщност е бърз кредит. Получавате малка сума пари бързо, имате кратък срок и нямате специални изисквания. Да, приликите са много, но има една съществена разлика. Бързият кредит има лихва, макар и малка, а кредитът без лихва няма. Ако ви потрябват пари, но не ви се плащат излишни лихви, това е вашият кредит.

Какви са условията за взимане на кредит без лихва?

Кредитът без лихва може да бъде взет от различни банки или посредници. Най-често  всички се обединяват около няколко основни неща преди да получите заема. Нека разгледаме някои от тези изисквания:

– да имате навършени 19 години
– да сте български гражданин
– да представите валидна лична карта

С изпълнение на три минимални условия получавате кредита. Единственото, което остава е да подадете молба за одобрение.

Защо да изберем кредита без лихва?

Кредитът без лихва, както сами се убедихте, е заем създаден изцяло за нуждите на клиента. Малката сума, с която разполагате, е достатъчна да удовлетвори нуждите и да помогне на домакинството.

Срокът  зависи от вас и вашите условия. Избирате най-удобния и подходящ вариант, при който безпроблемно можете да изплатите кредита.

Какво по-хубаво от това да вземете кредит и да не се налага да връщате лихва? Ще използвате парите без притеснения относно тяхно изплащане. Ще забравите за големите лихви, от които изпитвате безпокойство.

Не чакайте повече, а изпробвайте кредита. Не губете ценно време като се редите на  дългите опашки. Изберете посредника, кандидатствайте и след по-малко от 15 минути ще бъдете притежател на парите.

ВИЖТЕ НАЙ-ИЗГОДНИТЕ КРЕДИТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ТУК :

Подобни публикации

На кой да поверим ит поддръжката на бизнеса ни?

admin

Изработка на сайт

desito

АНАЛИЗЪТ ”ПРИХОДИ — РАЗХОДИ”

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .