Бизнес Полезно

Контрол на достъпа с помощта на биометрични системи

dostyp-2Има много сфери на професионалния и разбира се в личния живот, където достъпът на външни лица трябва стриктно да се контролира. Това означава, че до някои части на дома ви или до работното ви пространство достъп ще бъде възможно да имате само вие и оторизирани от вас лица, но само ако вие желаете това.

 

Тук за пример може да послужи гаражът у дома, особено ако не искате децата да се размотават там поради наличие на някакъв риск за здравето или ако ви тревожи, че могат да съсипят нещо ценно за вас, а може да бъде и офисът, в който имате изключително важни документи и важна информация на компютъра и не желаете други хора, например ваши подчинени, да се ровичкат из нещата ви.

Ами ако работите в лаборатория, в която трябва да имате достъп само вие и малък екип от професионалисти? Тогава положението е абсолютно същото.

Казано на кратко, причините могат да варират в изключително широки граници, но целта в края на краищата е да се знае кой може да влиза и излиза от дадено работно помещение или място във вашия дом.

 

Защо да изберем биометрична система за контрол на достъпа?

 

От всички възможни решения за контрол на достъпа, биометричната система е най-усъвършенствана и според V-Max Protect има най-малко недостатъци. При нея не съществува риск да изтече парола или някой да се докопа до кода за отваряне на вратата, нито пък някой да загуби картата си за достъп, защото всъщност достъпът ще се разрешава само ако интелигентната система разпознае вас или човек от оторизираните, които също могат да влизат в помещението, използвайки вашите биометрични данни.

 

Сред най-високият клас такива системи предлагат лицево разпознаване или разпознаване на пръстовите отпечатъци, които, както знаете, са напълно уникални и индивидуални и не могат да бъдат изкопирани по никакъв начин. Може би си мислите, че ще остават пръстови отпечатъци? Недейте да се безпокоите! Тези системи са еластични и са създадени така, че да могат да се самопочистват.

 

Отлично решение за да следите кога идват и си тръгват служителите от работното място…

 

Биометричните системи за контролиране на достъпа могат да бъдат един превъзходен начин да контролирате кога идват и кога си тръгват вашите служители от работното място. С помощта на тази система вече няма да се притеснявате от некоректни служители, които постоянно закъсняват за работа или вечно си тръгват преди края на работния ден, защото така вие ще контролирате всичко и ще имате достъп в реално време до базата данни.

Подобни публикации

Хапвай ЗДРАВОСЛОВНО и качествено с Г-н Месар

admin

Откриха необикновено свойство на изварата

admin

Лоша поличба ли е да се подарява часовник?

king content
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .