Обща категория

Какво не знаем за парфюмните тестери

Свикнали сме да изпробваме различни козметични продукти в магазина именно чрез тестери. Чрез тях ние избираме най-подходящият продукт за нас и разбира се този, който най-много ни допадне. Отнасяйки се към парфюмите, идеята е същата. Хората все още гледат скептично на този вид покупка. Те считат тестера за продукт „второ качество“, който е изхабен и многократно изпозлван. Всъщност това въобще не е така.
Нека да разясним кои са основните разлики и прилики между оригиналния парфюм и тестера.

Първото и основното нещо, което трябва да знаете е че тестера е също толкова оригинален и качествен, колкото и оригинала. Основната разлика се крие в цената, количеството и опаковката.

При тестерите няма да получите оригинална опаковка от парфюма, а обикновена такава. Това обаче не означава, че той е фалшив и с по-ниско качество.

Количеството парфюм в тестера е по-малко от това на оригиналния парфюм, което е и логично, защото това все пак са тестери на марката, не цели парфюми. Много често количеството парфюм от един тестер може да ви стигне до около 1000 впръсквания (в зависимост от честотата).

Цената на която може да закупите един тестер е в пъти по-малка от тази на оригиналния парфюм. Така може лесно да се сдобиете с любимия си парфюм, без да давате големи суми.

Има и още едно много важно уточнение. Тестерите, които са определени за продажба са чисто нови и неупотребявани. Дори и да получите шишенце без опаковка и капачка, това не означава, че е ползвано.  Марките изпращат тестерите си по този начин.

За съжаление не навсякъде може да закупите тестери. Нашия съвет е да  опитате в спеациализирани магазини за дрогерия и козметика, както и такива само за парфюми. Тествайте ароматите предварително и бъдете търпеливи, докато намерите „вашия“.

В Testerito.com, можете да избирате от стотици видове тестери на най-известните марки парфюми. Следете нашите промоции и нови продукти, за да се възползвате от тях и да сте винаги в крак с най-новото.

Подобни публикации

Виц 26

admin

Знаете ли кои са 10-те най-големи стадиони в света?

admin

Много еластичен дядо :)

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .