България Обща категория

Американо-английската академия и транспортните услуги

123Дуалната академия в София споделя супер възможност за същевременно обучение по 2 програми – американската и българската. Тази иновативна услуга за българския ни образователен сектор предназначи за задоволяването на потребностите на учениците с приоритети отлично усвояване на чуждия английски език и перфектна подготовка за продължаващо след това обучение в България или чужбина. Проектът се случва заедно с Частно СОУ с английския профил “Абрахам Линкълн”. То вследствие на съвместните усилия на българо-американския екип от образователни специалисти. За идващата учебната 2016/17 година става записването на деца в предучилищната подготовка и ученици в първи (1) до осми (8) клас в това число.

Академията (English language school sofia) осигурява транспортните услуги и средства. Ако нямате възможност да вземете на детето си от точния адрес на учебно заведение, водачът на превозното средство заедно с родителя фиксират спирка в най-голяма близост до посочен адрес, взимайки се в предвид, разбира се, условията за достъп, както и наличния уличен трафик по усмотрение на шофьора.

Взимането и връщането от / на най-различни адресни кординации е допустимо при направено предварително заявление от родителя, което да бъде съгласувано с фирмата по транспорта.

При отсъствие на вашето дете в уредения час на съответното място автобусът стартира и превозът на това дете до училището остава единствено отговорност на родителя. Хубаво е детето ви да бъде на съответното място даже няколко минутки преди уредения час, за да се избягнат такива неща.

Когато се случи детето да не бъде предадено на съответното лице, упълномощено да го вземе, водачът на автобуса прави връзка с родителите на детето и детето бива оставено в автобуса, докато е възможно то да бъде взето от друго уговорено място по съответния маршрут на автобуса.

При случаите на неприсъствие на детето от училището родителят осведомява училището минимум един ден предварително.

Родителят дава инструкции на детето за спазване на дисциплина в автобусите, а именно: да ползва предпазните колани, да седи на своето място без да навреди на шофьора, да не се бори, да не вика, да не замърсява, без позволение да не отваря разните прозорци на шофьора, да не чупи и драска.

Подобни публикации

Екстремна DDoS отбрана

admin1

Какви видове косачки за трева съществуват?

gri123

Жени а вие обичате ли да спортувате ???? :) :)

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .