Полезно

Правилното решение – складове под наем

Наемането на складови помещения е добро решение. Наемателят няма да открива нови работни места и няма да има нужда от допълнителен разход за работна заплата.

Понякога производството има сезонен характер и ползването на складове под наем освобождава от ангажимент наемателя през периода на престой.

Най-общо погледнато на наемателя няма да се наложи да уволнява складови работници заради кражби или безотговорно отношение при съхраняване на стоки и продукция.

Фирмите, предлагащи складове под наем, правят застраховка на съхраняваните стоки, продукция и суровини. Поемат отговорността за целостта и безопасността на складираните материали.

Складове под наем – това е правилното решение. Вие имате възможност да използвате управленческите кадри в компанията си за изпълнение на нови задачи за развитие на бизнеса.

Отговорността за съхранението на стоките е не само тяхното опазване, но и своевременно и качествено обработване на стоки и продукция.

При сключване на договор за отговорно пазене, вие получавате не само определени услуги, но и възможност да съкратите разходите за експлоатация и поддържане на допълнителна складова площ. Така може да насочите освободените средства за разширяване на собственото предприятие.

Продължителният опит на фирмите в областта на отдаване на складови помещения под наем гарантира високо качество на предоставените услуги по съхранение и опазване на поверената стока.

Производителите на стоки, както и търговците могат да намерят складове под наем точно за своите нужди – поддържане на определена ниска температура или нормална, в зависимост от изискванията за правилно съхраняване.

В интернет може бързо да се намери информация за всичко, от което се интересувате. В сайтовете на фирмите за складови помещения под наем са описани възможностите им като капацитет, безопасност, сигурност, както и наличието на хладилни камери.

Най- търсените складове под наем са тези, които имат добра инфраструктура. Складовете да са разположени в близост до магистрала, железопътна гара, пристанище.

Клиентите се интересуват от наличие на товаро-разтоварна техника, която да улеснява обслужването на складовите помещения.

Особено внимание се обръща на наличното складово оборудване. За предпочитане са големите складове, в които процесите ма разпределение на товарите са механизирани на ниво.

Много от клиентите държат складовете да са подсигурени с видео наблюдение, добра противопожарна охрана.
Добре е фирмите да предлагат и помещения за офиси. Осигурените телефонни и интернет връзки гарантират добрата комуникация.

Подобни публикации

Не влизайте във водата – дебне алигатор! :) :)

admin

Защо ни е необходим GSM усилвател – някои насоки за начинаещи

admin

Китайските принадлежности за спининг риболов: новият стандарт за качество и достъпност

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .