Анализ

За бизнеса с организирането на сватбени тържества с Мира Дуева

 

weddings7Разкажете ни малко за себе си и Вашата компания.
Казвам се Мира Дуева и съм собственик на Сватбена агенция С7. Ние сме екип от млади хора, специализирали в чужбина, които помагат на двойките в организацията, планирането, стайлинга и координирането на тяхната мечтана сватба. Моят екип и аз обичаме тематичните сватби, който носят в себе си индивидуалността на младоженците. Всеки детайл е като част от пъзел, който с голяма радост и професионализъм ние сглобяваме, като по този начин създаваме щастие и красота.
Как започнахте да се занимавате с организирането на сватбени тържества?
Обичам сватбите. Винаги съм искала да участвам в тези специални събития  и да се зареждам от емоцията на младоженците. След като организирах моята сватба реших, че би било идеално да имам собствен бизнес и по този начин се появи Сватбена Агенция С7.

 

Споменахте, че сте специализирали в чужбина. Къде по-точно?

Имам завършен курс в най-доброто училище за сватбени агенти в Европа. Всъщност моята мисия и идеята на Сватбена агенция С7 е да пренесем начина на работа от Европа тук в България. За съжаление все още има хора, които смятат, че трябва да наемат сватбена агенция само за да им украси ресторанта.

 

А това не е ли така?

Ами, не това не е вярно, или не поне в Сватбена агенция С7. Ние предлагаме  пакет от услуги, които обхващат цялостната организация на една сватба. Използвайки нашите услуги, Вие ще спестите много разходи. Идеята ни е единствения ангажимент на младоженците  да  се наслаждават на дните преди тяхната сватба. Украсата на ресторанта е една малка част от организацията на едно сватбено тържество.
Коя е любимата Ви част от работата?
Срещите с нашите клиенти. Вдъхновяваме  да разбера  как са се срещнали, кога са се влюбили  и разбира се да науча за визията, която те имат за сватбения им ден

Наслаждавам се и се зареждам от приготовленията, които текат в самия ден на сватбата. Харесва ми това, че атмосферата на всяка сватба е различна.
Какви са Вашите хобита или дейности, които не са свързани с работата?
Харесва ми да прекарвам свободното си време със семейството ми. Обичам добрата храна, доброто вино, хубавите книги и добрата компания.

 

Подобни публикации

Кредит без лихва – реалност или просто поредната илюзия

admin

Коронавирус: Не вярвайте на тези лъжи. Опасно е.

admin

Възприемане, декодиране, разбиране на символи и интерпретация

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .