Развлечения

Направете сами своят зелен кът

Поставки за саксии
Поставки за саксии
Поставки за саксии

Днес е по-лесно от всякога да разкрасите своята градина във вилата по интересен начин. Декорацията на градината не изисква много пари. Всъщност лесно можете да я освежите посредством поставки за саксии от различен тип. Така например можете да увеличите зеленината в двора си, като прибавите към него и терасите. Можете да поставите стари палети по парапета на терасата си. На него да закрепите поставки за саксии за стена. Чрез тях вие ще създадете неповторимо усещане за зелени первази. Това можете да постигнете и ако заложите на модерните днес мъхове. С тяхна помощ можете да отбележите целият перваз на стълбището си, можете да маркирате и перваза на самата тераса.

Имате стари дървета? В този момент определено може да се каже, че се нуждаете от освежаване за тях. В случай, че дърветата ви са изсъхнали, то не е проблем да ги освежите и да им вдъхнете живот. Уют в двора се постига понякога и само чрез звуците на природата. Ето в тези моменти можете да поставите около или върху основата на дървото хотели за насекоми. Около тях можете да поставите малки цветя, като лалета или рози. Около самото дърво можете да поставите камъчета, а край тях поставки за саксии. Ако пък разполагате с животни, то можете да поставите около някое от старите и изсъхнали дървета къща за зайци. Там те ще се чувстват много комфортно и скрити от околният свят заради растителността. Звуците на природата са най-отчетливи, когато говорим за птици. Ето защо едни хранилка за птици върху клоните на дървото също ще бъдат от полза за разкрасяване на вашият двор.

Като цяло можете да заложите на цветя и на хранилки за да съчетаете в едно флората и фауната във вашият двор. Това определено ще грабне окото на всеки посетител, а и на съседите ви. Къщата в същото време ще грейне и ще се превърне в магическа.

Подобни публикации

Само за страстни пътешественици: аромати, които ще ви пренесат в Истанбул.

redactort

За какво се използват флумастерите?

gri123

Видове хороскопи

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .